0800 - 2022
papendrecht_standpunt_02-1

Land van Matena

Papendrecht

op aanvraag
knt PPD-website
Woning delen
Vestiging Makelaar Papendrecht 078 – 61 50 600 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 98 56 42 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten
papendrecht_standpunt_04
papendrecht_standpunt_02
papendrecht_standpunt_01-1

Omschrijving

Nieuwbouw Land van Matena in Papendrecht

Aan de oostzijde van Papendrecht is een nieuwe wijk in ontwikkeling: Het Land van Matena. De locatie ligt ten zuiden van de A15 en de uitgestrekte polders van Het Groene Hart op ca. 3 km van de kern van Papendrecht en Sliedrecht. Ook de Merwedelanden en de Biesbosch ligt in de nabije omgeving.

Op de locatie worden 39 bijzondere woningen gerealiseerd. Slanke elementen zoals torentjes en een zeer rijke detaillering bepalen het statige, sjieke, dorps-stedelijke karakter van de wijk. De individuele gevels krijgen verschillende breedtes en hoogtes en zijn herkenbaar door de variatie in gevelindelingen en kleurgebruik.

Start verkoop
Van Wanrooij Projectontwikkeling heeft na de aanbestedingsprocedure het plan gegund gekregen. Het project zal vanaf nu verder worden ontwikkeld. Het plan biedt 12 royale twee-onder-een-kap woningen (tot wel 190 m² woonoppervlak), 4 hoekwoningen en 23 tussenwoningen. De woningen worden all-electric uitgevoerd (gasloos).

Inschrijven
Naar verwachting starten we in april met de voorverkoop van de woningen. Kandidaten met een rangnummer van de gemeente krijgen dan de kans zich als eerste in te schrijven voor de woning(en) van hun voorkeur. Daarna volgt een inschrijfperiode voor kandidaten zonder rangnummer. Kandidaten die zich via de website al bij de gemeente hebben vooringeschreven zullen hierover te zijner tijd als eerste worden benaderd. De komende tijd wordt hard gewerkt aan de uitwerking van het plan en de ontwikkeling van de woningen.

Locatie.

Land van Matena ligt tussen het net nieuw ingerichte groengebied langs de Matenasche Scheidkade en de wijk Baanhoek-West in Papendrecht. Het toekomstige woongebied grenst aan de Tiendzone, een bijzonder stuk behouden cultuurhistorie. Groen en water geven u extra woonplezier in Land van Matena. Hier is ook ruimte voor de zeldzame heikikker.

Het woongebied Land van Matena ligt op een ideale locatie. Vanuit de wijk rijdt u straks zo de A15 op, waardoor u binnen een mum van tijd in Dordrecht, Rotterdam of Gorinchem zit. En op de fiets bent u binnen 15 minuten in het centrum van Papendrecht. Of verken De Biesbosch. Hier zijn allerlei recreatieve fietsroutes uitgezet.

Situatie

Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 10.00 tot 17.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Register makelaar / taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2019 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten