0800 - 2022
293979956_411798080983736_1433363741102640227_n

KLOOS

Alblasserdam

op aanvraag
knt Albl juni 2017
Woning delen
Vestiging Makelaar Alblasserdam 078 – 69 18 111 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 60 23 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Bouwtypes

Omschrijving

THUIS IN KLOOS

Na een lange, drukke dag laat je de stad achter je. Met de zon in de rug vaar je met de Waterbus naar huis. De wind neemt de dagelijkse hectiek mee, het water doet de rest. Terwijl jij ontspant, schijnt de zakkende zon haar licht op de huizen van je nieuwe buurt. Binnen een half uur stap je van de boot en even later ben je thuis. In KLOOS. Gelegen aan het water. In Alblasserdam. Dicht bij de stad, nog dichter bij de natuur. Van alles voorzien. KLOOS is stoer en stads wonen in een zee van rust en ruimte.

MODERN WONEN OP EEN HISTORISCHE PLEK

KLOOS is vernoemd naar de voormalige staalfabriek op het terrein en krijgt dezelfde robuuste uitstraling als de naamgever. Enkele karakteristieke elementen van de fabriek zijn behouden. Ze zijn verwerkt in de nieuwbouw en versterken zo de industriële uitstraling. KLOOS biedt Dijkwoningen en verschillende soorten comfortabele appartementen. Keuze genoeg dus! Zelfs het uitzicht heb je voor het kiezen. Wil je uitkijken op het water van de Noord of wil je uitzicht op de molens van Kinderdijk en de weidse polders?

LEKKER CENTRAAL

KLOOS ligt op een centrale plek in de regio. Je vindt er alles om de hoek, van groen tot stad. Fiets eropuit door de polder of neem de auto of Waterbus naar Rotterdam of Dordrecht. Mogelijkheden genoeg in de omgeving en je bent er zo!

INFORMATIEBIJEENKOMST
De komende maanden worden de volgende stappen gezet in het project. In september zal het bouwplan van KLOOS gereed zijn voor vergunningsaanvraag en daarom gaan we tegen die tijd graag met je in gesprek over de stappen die we nemen in de komende periode.

Op zaterdag 3 september om 14:00 uur organiseren we een informatiebijeenkomst voor omwonenden en geïnteresseerden op de projectlocatie aan de West Kinderdijk.

De thema’s die aan bod komen zijn:

  • Status ontwerp & vergunningstraject
  • Inrichting openbare ruimte
  • Start uitvoering

Kom je ook langs tijdens de informatiebijeenkomst?
Meld je dan aan via de projectwebsite.

Situatie

Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op
Méér weten over Alblasserdam

Kom meer te weten over de activiteiten, geschiedenis en inwoners van uw toekomstige woonomgeving.

Uw toekomstige woonomgeving

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2022 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten