0800 - 2022
Project_Nieuwpoort_v1

De Rede

Langerak

vanaf € 559.000,- v.o.n.
Knt-OA_2018_website
Woning delen
Vestiging Makelaar Oud-Alblas 0184 – 69 17 73 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 36 18 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Bouwtypes

Appartement • Penthouse

Koopsom vanaf € 559.000,- v.o.n. Woonoppervlakte vanaf 252 m²
Beschikbare woningen 1
De_Rede_view_2
De_Rede_view_1
De_Rede_view_3

Omschrijving

Ruim wonen in het sfeervolle Langerak.

U wilt gelijkvloers gaan wonen zonder onderhoud of andere beslommeringen. Dan zijn deze appartementen zeker iets voor u! Er is met alles rekening gehouden zodat u hier jarenlang comfortabel kunt wonen. Op het buitenterrein heeft u een eigen parkeerplaats en in het gebouw is een liftinstallatie aanwezig. Op de begane grond bevinden zich de bergingen en een speciale E-bike stalling.

De appartementen worden helemaal compleet opgeleverd met een complete badkamer en een apart toilet. Er zijn in elk appartement minimaal twee ruime slaapkamers zodat u altijd plaats heeft voor logés. Bovendien heeft elk appartement een inpandige berging.

En dan de buitenruimte. met balkons tot wel 13 m2, heeft u voldoende mogelijkheden om lekker te genieten van het buitenleven en de fenomenale vergezichten. Dat maakt het wonen nóg aantrekkelijker.

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor een prachtig appartement in project ‘de Rede’. Het vrije uitzicht maar ook een ruim sfeervol appartement.

  • oppervlakte appartement: van ca. 78 m2 tot ca. 247 m2
  • inclusief complete badkamer
  • grote raampartijen zorgen voor veel licht in uw appartement
  • royale woonkamer met balkon
  • inpandige berging + grote berging op de begane grond van het appartementengebouw

De locatie

Er wordt gebouwd op een schitterende locatie aan de rand van Langerak, even buiten de vesting van Nieuwpoort. Hier kijk je zo de uitgestrekte Alblasserwaardse polders in. De grazende koeien, de watervogels in De Vliet en de Hollandse luchten gaan nooit vervelen... en de weldadige rust ook niet. En wilt u lekker winkelen of uitgaan dan bent u zo in plaatsen als Schoonhoven, Gorinchem of Gouda.

Het stijlvolle appartementengebouw is een mooi staaltje verfijnde architectuur. Het is aan drie kanten omgeven door water en daarmee past het uitstekend in het waterrijke polderlandschap. De uitgekiende raampartijen geven het gebouw een eigen karakter en zorgen binnen in het appartement voor een zee aan licht.

Situatie

Verkoopstatus

Bouwnr. Type Koopsom Status
14 Appartement • Penthouse € 559.000,- Beschikbaar
Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Register makelaar / taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2019 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten