0800 - 2022
Project_Nieuwpoort_v1

De Rede

Langerak

op aanvraag
Knt-OA_2018_website
Woning delen
Vestiging Makelaar Oud-Alblas 0184 – 69 17 73 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 36 18 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Bouwtypes

Appartement • Penthouse

Koopsom vanaf € 559.000,- v.o.n. Woonoppervlakte vanaf 252 m²
Beschikbare woningen 0
De_Rede_view_2
De_Rede_view_1
De_Rede_view_3

Omschrijving

Penthouse met een adembenemend uitzicht!

Leven in luxe met een adembenemend uitzicht over de groene omgeving van dit exclusieve penthouse. Wonen in het penthouse is een beleving op zich. De volledig glazen wand zorgt tevens voor een zee aan licht in huis. Het hele penthouse beslaat zo'n 252 m² en is zo optimaal mogelijk ingedeeld. Met de enorme living van zo'n 85 m2 kunt u alle kanten op. Deze biedt volop de ruimte aan een riante woonkeuken, maar ook aan een heerlijke zit- en leefhoek of een thuisbioscoop. Maar een vleugel zou hier ook geweldig tot zijn recht komen. Aan de living grenst nog een royale zijkamer die ook voor vele doeleinden geschikt is.

De drie slaapkamers van dit penthouse zijn bijzonder ruim. In de grootste slaapkamer is bovendien een badruimte-en-suite gerealiseerd. Heerlijk om zo vanuit uw bed in bad of onder de douche te stappen. Het penthouse is voorzien van twee toiletten en een tweede, complete badkamer. Het overdekte terras pas qua ruimte uitstekend bij het appartement. Met maar liefst 35m² oppervlakte kunt u op vele manieren genieten van het buiten zijn. Eten, zonnen en nog meer dan genoeg plaats voor planten en bloemen.

De locatie

Er wordt gebouwd op een schitterende locatie aan de rand van Langerak, even buiten de vesting van Nieuwpoort. Hier kijk je zo de uitgestrekte Alblasserwaardse polders in. De grazende koeien, de watervogels in De Vliet en de Hollandse luchten gaan nooit vervelen... en de weldadige rust ook niet. En wilt u lekker winkelen of uitgaan dan bent u zo in plaatsen als Schoonhoven, Gorinchem of Gouda.

Het stijlvolle appartementengebouw is een mooi staaltje verfijnde architectuur. Het is aan drie kanten omgeven door water en daarmee past het uitstekend in het waterrijke polderlandschap. De uitgekiende raampartijen geven het gebouw een eigen karakter en zorgen binnen in het appartement voor een zee aan licht.

Situatie

Verkoopstatus

Bouwnr. Type Koopsom Status
14 Appartement • Penthouse € 559.000,- Verkocht
Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2021 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten