0800 - 2022
IMG_1734

Ammerse Veste

Groot-Ammers

vanaf € 325.000 v.o.n.
Woning delen
Terug naar zoekresultaten

Bouwtypes

Appartement • 4-kamerappartement

Koopsom vanaf € 325.000 v.o.n. Woonoppervlakte vanaf 166 m²
Beschikbare woningen 0

Omschrijving

In Ammerse Veste in Groot-Ammers woont u in een sociale en veilige woonomgeving, zonder aan privacy in te leveren. Uw woning is afgestemd op het gerief dat u verwacht bij een nieuw appartement met een eigen inpandige parkeerplaats, gelijkvloers wonen en vrijwel geen onderhoud, zodat er tijd overblijft voor de leuke dingen in het leven.

En wilt u er op uit, dan trekt u met een goed gevoel de deur achter u dicht. Naast het eigen terras/balkon beschikt Ammerse Veste over een centrale daktuin op de eerste verdieping, de plek bij uitstek om andere bewoners te ontmoeten en van het buiten zijn te genieten. Ook de galerij op de tweede verdieping maakt het contact met buren gemakkelijk en zorgt voor een veilige woonomgeving met oog voor elkaar.

Praktisch en comfortabel wonen.
Wonen in een appartement is comfortabel en daarom helemaal van deze tijd. Omdat alle vertrekken gelijkvloers zijn hoeft u geen trappen meer te lopen. Door de praktische indeling van de woningen zijn schoonmaak en onderhoud gewoonweg eenvoudig. Het inpandige balkon of terras, gelegen aan de buitenzijde en voornamelijk zuidzijde van het appartementengebouw, kunt u gezellig inrichten met potten en planten. Zo haalt u buiten naar binnen en geniet u van het uitzicht op de omgeving vanuit de privacy van uw eigen appartement. De appartementen zijn alle aan de straatzijde georiënteerd, waardoor u contact houdt met het leven in Groot-Ammers.

De binnentuin geeft u de ruimte
De appartementen van Ammerse Veste zijn gebouwd in verschillende types die op een speelse wijze zijn samengevoegd in het authentieke straatbeeld van Groot-Ammers. Op de begane grond is vanaf de straat direct toegang tot de centraal gelegen en afgesloten parkeergarage op de begane grond. Elk appartement heeft hier de beschikking over een eigen parkeerplaats. Op de eerste verdieping is in het open middengebied een daktuin aangelegd. De eigentijdse architectuur maakt een knipoog naar de karakteristieke bebouwing van Groot-Ammers, maar geeft u de herkenning van een eigen woning in het straatbeeld. Een architectuur die het mogelijk maakt om het daglicht royaal de woning binnen te laten komen en u een prettig wooncomfort biedt.

Verkoopstatus

Bouwnr. Type Koopsom Status
19 Appartement • 4-kamerappartement € 325.000 Onder optie
22 Appartement • 4-kamerappartement € 340.000 Verkocht
Afspraak maken voor meer informatie? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Register makelaar / taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2016 MM
Sluiten