0800 - 2022
f3a5d570-26b6-410a-a1a4-c41d0f9f5e66-large

Meentpassage 39

PAPENDRECHT

op aanvraag
knt PPD-website
Object delen
Vestiging Makelaar Papendrecht 078 – 61 50 600 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 98 56 42 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Kenmerken

vraagprijs Prijs op aanvraag
oplevering Status beschikbaar
Hoofd bestemming Winkelruimte

Omschrijving

Op het geheel vernieuwde winkelcentrum De Meent bevindt zich deze royale winkelruimte met een oppervlakte van 409m2. De winkelruimte bevindt zich op de verdieping op een prima zichtlocatie. De verdieping is bereikbaar via een lift, roltrappen en een gewone trap. De glazen pui zorgt voor uitstekende etalagemogelijkheden. Het winkelcentrum beschikt over een actieve winkeliersvereniging die zorgt voor een scala aan activiteiten.

Winkelcentrum De Meent
Papendrecht is een plaats en gemeente in de Alblasserwaard in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente telt 32.208 inwoners en heeft een oppervlakte van 10,77 km². Naast de eigen inwoners komt het winkelend publiek tevens uit de omliggende plaatsen als Alblasserdam, Oud-Alblas en Sliedrecht. Het winkelcentrum biedt een gevarieerd winkelaanbod en ook zijn er diverse gezellige horecagelegenheden. Lidmaatschap aan de actieve winkeliersvereniging is verplicht. Het winkelcentrum beschikt over een actieve winkeliersvereniging die zorgt voor een scala aan activiteiten.

Parkeerfaciliteiten:
Op het parkeerdek op de tweede verdieping zijn vooralsnog diverse parkeerplaatsen beschikbaar. Ook bevinden zich op korte afstand 2 openbare parkeergarages (eerste 2 uur gratis parkeren) en een parkeerterrein op loopafstand (blauwe zone).

Ligging/bereikbaarheid:
Het pand is uitstekend gelegen in het centrum en met korte ontsluiting naar de N3 en de A15 en A16. Hierdoor is het pand zowel per auto, fiets, als openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. De dichtsbijzijnde bushalte ligt op ca. 200 meter.

Huurindexering
Jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de CPI-consumentenprijsindex, reeks alle werknemers, gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Belangrijk
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde gedurende de gehele huurperiode voor 90% of meer gebruikt voor met btw belaste prestaties. De huurovereenkomst wordt afgesloten conform ROZ model winkelruimte 2012.

Oplevering
- huurprijs is behoudens BTW en servicekosten
- gas, water en licht zijn voor rekening van huurder
- huurperiode wordt in overleg bepaald

Aanvaarding
direct

Bijzonderheden

Meentpassage 39 • PAPENDRECHT op aanvraag
Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Register makelaar / taxateur o.g.

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2020 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten