0800 - 2022
bleskensgraaf ca Van Beukelaarweg 1

Van Beukelaarweg 1

BLESKENSGRAAF CA

€ 1.445.000,- k.k.
knt Albl juni 2017
Object delen
Vestiging Makelaar Alblasserdam 078 – 69 18 111 Bereik ons ook via WhatsApp! 06 – 30 51 60 23 Neem contact op met ons
Terug naar zoekresultaten

Kenmerken

vraagprijs Prijs € 1.445.000,- k.k.
oplevering Status beschikbaar
Hoofd bestemming Bedrijfsruimte
Download de brochure Bekijk de plattegronden

Omschrijving

Representatief bedrijfspand op een perfecte zichtlocatie op het bedrijventerrein Melkweg in Bleskensgraaf. Het moderne object is in 2006 onder architectuur gebouwd, helemaal met het oog gericht op de toekomst qua milieu, veiligheid en duurzaamheid. Zo is het pand gasloos gebouwd en uitgerust met een geavanceerd verwarmingssysteem (WKO), waarbij gebruik wordt gemaakt van grondwater.

Verder is het opleveringsniveau zeer compleet te noemen, zoals rondom domotica, videobewaking, toegangscontrole en vloerverwarming én koeling in het gehele pand. Het hoogwaardige, kunststof dak is uitgerust met geïntegreerde zonnepanelen en de ramen zijn uitgevoerd in HR++. Het object is verdeeld in een ruime entree, magazijn, werkplaats, showroom, diverse kantoorruimten een grote kantine. Op het onderheide, afgesloten en verwarmde (!) buitenterrein is in ruime mate voorzien van parkeergelegenheid.

Indeling
Keurige entree met automatische schuifdeuren.

Representatieve ontvangstruimte met royale balie en toegang tot de administratie, de toiletgroep, de trapopgang naar de verdieping en een doorgang naar de werkplaats. De ontvangstruimte is voorzien van een antracietkleurige tegelvloer, de wanden zijn voorzien van gesausd vliesbehang en er is een systeemplafond met ingebouwde verlichting.

De toiletgroep biedt een damestoilet, een herentoilet en een toiletruimte voor mindervaliden. De toiletten spoelen door met hemelwater wat wordt opgeslagen in een grote opslagkelder van ca. 20.000 liter. In geval van droogte kan worden overgeschakeld op kraanwater.

Fijne lichte ruimte met vloerbedekking, gesausde wanden en een systeemplafond. De ramen zijn uitgerust met zonnescreens. Vanuit de administratieruimte is een pantry bereikbaar.

Magazijn/afhaalbalie, praktische ruimte met afhaalbalie voor afgifte van goederen.

Gereedschappen-/reparatieruimte, bereikbaar vanuit de werkplaats.

Multifunctionele werkplaats-loods met groot magazijn, 3 grote overheaddeuren en een hoogte van 3.33m. Over de gehele lengte is een lichtstraat aanwezig van natuurlijk daglicht. Toegang tot een was-kleedruimte.

Verdieping
De overloop is verdeeld in 2 delen en biedt toegang tot nagenoeg alle vertrekken, waaronder de technische ruimte.

De royale kantine is een keurige ruimte met een linoleumvloer, gesausde wanden en een systeemplafond. Er is een keukeninrichting aanwezig. Tevens uitgerust met een beamer met automatisch scherm.

Archief/spreekkamer, bereikbaar vanuit zowel de kantine als vanaf de overloop. De ruimte is thans in gebruik als archief, maar zou tevens een prima spreekkamer-kantoor kunnen zijn.

Kantoor, grote open kantoorruimte met genoeg plaats voor meerdere bureauopstellingen. De buitenramen zijn alle voorzien van screens. Op de vloer ligt vloerbedekking, de wanden zijn gesausd en er is een systeemplafond met ingebouwde verlichting.

Directiekamer, voorzien van vloerbedekking, gesausde wanden en een systeemplafond met inbouwverlichting.

Vergaderkamer, nagenoeg identieke kamer als de directiekamer, maar thans in gebruik als vergaderruimte.

Representatieve showroom met een stijlvolle, imposante trapopgang vanuit de ontvangstruimte. Tevens bereikbaar via de overloop. De showroom is geheel voorzien van vloerbedekking in een fraaie kleurstelling, gesausde wanden en een systeemplafond met ingebouwde verlichting. Boven de trappen zorgt de lichtkoepel voor een natuurlijke lichtinval.

Buitenterrein
Het afgesloten buitenterrein is onderheid, biedt volop parkeerplaatsen en is geheel uitgerust met vloerverwarming. In de winter is zowel het laden en lossen als het parkeren geen enkel probleem. Het terrein wordt omsloten door een kwalitatief hoogstaand hekwerk met 2 automatisch te openen schuifhekken.

Algemeen
- gebouwd onder architectuur
- onderhoudsarm
- geheel gasloos
- high-tech domotica
- videobewaking
- alarmsysteem
- toegangscontrole
- centraal stofzuigsysteem
- diverse lichtkoepels op de verdieping en in de werkplaats
- 3 hoge overheaddeuren
- geavanceerd verwarmingssysteem met warmte-terugwin-systeem
- rondom vloerverwarming, inclusief het buitenterrein
- opslagkelder van 20.0000 ltr. t.b.v. de opvang van hemelwater
- de toiletten spoelen door met hemelwater
- de buitenkranen zijn aangesloten op de opslag van hemelwater
- tijdens droogte kan worden overgeschakeld naar kraanwater
- hoogwaardig, kunststof dak met geïntegreerde zonnepanelen
- aluminium kozijnen
- HR++ beglazing

Oplevering
Aanvaarding geschiedt in overleg

Bijzonderheden

Van Beukelaarweg 1 • BLESKENSGRAAF CA € 1.445.000,- k.k.
Afspraak maken voor een bezichtiging? Neem contact met ons op

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

JulievdBout Julie van den Bout

Register Makelaar Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2020 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten