0800 - 2022

Wij zoeken versterking!

28 december 2021

Wij zoeken versterking!
Heb jij interesse in makelaardij, vind je het leuk om contact te onderhouden met klanten en heb jij het organisatietalent om agenda’s te beheren als geen ander? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor 32-40 uur per week zijn wij op zoek naar een enthousiaste én representatieve binnendienst medewerk(st)er.

Wie zijn wij?
Kooyman Eigen Huis is een ondernemende makelaar met karakter! Met vier kantoren in de regio zijn we actief in de gehele Alblasserwaard en in de Drechtsteden. Huizen verkopen, aankopen of taxeren: wij doen het allemaal.

Wat ga je doen?
Jij bent het gezicht van ons kantoor, het eerste aanspreekpunt van onze klanten én ondersteunt onze makelaars waar nodig: een veelzijdige functie dus. Je draait mee op onze kantoren en je maakt deel uit van een enthousiast team. Hoe ziet jouw werkdag eruit? Uiteraard begint de dag met een kop koffie. Daarna: het aannemen van inkomende telefoongesprekken, beheren van de agenda’s van onze makelaars, contact onderhouden met onze klanten en diverse administratieve en secretariële taken, zoals het opmaken van koopaktes. Je wordt onderdeel van een hecht team en we helpen elkaar waar nodig. Niet onbelangrijk: werken bij Kooyman is ook nog eens super gezellig.

Ben jij verder….

  • communicatief sterk
  • een pro in de Nederlandse taal
  • klantvriendelijk én zelfstandig
  • flexibel inzetbaar in onze verschillende kantoren én inzetbaar op zaterdag?

Dan zoeken we jou!
Stuur je CV en motivatiebrief onze kant op: nelleke@kooyman.com.
Vragen over de vacature? Neem dan contact op met Nelleke Muilwijk via 078-6918111.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

Kees Kees Kooyman

Eigenaar / Register Makelaar

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2022 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten