0800 - 2022

Sport en Kooyman Eigen Huis, gouden combi!

27 februari 2020

Als Kooyman Eigen Huis komen we altijd op mooie plekken. We verkopen woningen in deze regio en hopen van harte dat iedereen hier prettig kan wonen en leven. Ook sport is daarin een belangrijk element. Reden genoeg om enkele lokale sportclubs te sponsoren.

Waterpolo Wiekslag in Alblasserdam, Tennisvereniging A.T.V. in Alblasserdam, IJsclub Alblasserdam, Hengelsportvereniging H.S.V. Werf de Noord, Tennisvereniging T.C. '73 Nieuwpoort, Voetbalvereniging V.V.A.C. Ottoland, IJsclub Oud-Alblas, Voetbalvereniging V.V. Papendrecht, Volleybalvereniging Flits Papendrecht, Badmintonvereniging Phoenix '17 Papendrecht, Voetbalvereniging Drechtstreek en Denksportcentrum Papendrecht.

Het zijn er heel wat, maar wij sponsoren al deze clubs van harte. Het is onze manier om maatschappelijk betrokken te zijn en mee te werken aan een mooie omgeving waar iedereen zich prettig voelt en fijn kan sporten. Een leefbare maatschappij voor iedereen die hier woont of wil komen wonen!

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

JulievdBout Julie van den Bout

Register Makelaar Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2021 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten