0800 - 2022

Hypotheek aanvragen? Hoe gaat het in zijn werk?

04 november 2021

HYPOTHEEK AANVRAGEN? Hoe gaat het in zijn werk?

Wij weten hoeveel er komt kijken bij het aanvragen van een hypotheek. Als je een huis wil kopen, is het verstandig om goed voorbereid te zijn en inzicht te hebben in je financiële mogelijkheden. Twijfel niet langer: voor hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres.

Dennis Klopstra weet als financieel- en assurantieadviseur precies wat er mogelijk is op het gebied van hypotheken, voor jou! Door zijn ervaring als makelaar kan hij kopers tijdens het aankoopproces financieel begeleiden. Zo weet je meteen binnen welk budget je naar woningen kunt kijken. Handig om te weten als je op huizenjacht gaat. Kennismaken? Oh ja, uiteraard is dit gesprek gratis en vrijblijvend.

Financiële intake
Wanneer je komt kennismaken bij ons op kantoor in Papendrecht, starten we met.. juist: een bakje koffie. Onder het genot van een kopje koffie gaan we kijken naar je persoonlijke situatie en weten we aan het eind van het gesprek wat je kunt lenen, wat je maandlasten zijn en dus ook naar welke woning je wel en niet kunt kijken. Want als je een mooi huis hebt gezien, dan wil je natuurlijk weten hoeveel geld je per maand kwijt bent aan de hypotheek en wat de rentestand op dat moment is. Ook belangrijk: dat je kunt blijven ‘leven’. Je wil namelijk ook leuke dingen blijven doen. Daarom kijken wij graag naar het netto besteedbaar inkomen. ‘Wat houd ik onderaan de streep over?’ Een concrete vraag voor potentiële kopers!”

Risico’s
“Als hypotheekadviseur kijken wij ook naar mogelijke risico’s. Wat gebeurt er in geval van werkeloosheid, arbeidsongeschiktheid of overlijden? Hoe ziet het pensioen eruit in de toekomst? Allemaal vragen die wij mee laten wegen bij het bepalen van de hoogte van een hypotheek!” Andere wijzigingen in je persoonlijke situatie kunnen ook meespelen, zoals: je wilt verbouwen, je rentevaste periode of looptijd van de hypotheek loopt af.

Markt
“Dat we in een ‘uitdagende markt’ zitten, dat is wel duidelijk. Overbieden is tegenwoordig heel normaal. Mensen zijn daardoor eerder geneigd tot het nemen van financiële risico’s. Wij vinden het belangrijk dat men de juist volgorde aanhoudt: eerst financieel advies inwinnen over je mogelijkheden en dan pas gericht op zoek gaan naar een woning!”

Uiteraard is dit een beknopte versie. Dennis vertelt je tijdens een vrijblijvend gesprek (yep, deze is gratis) bij ons op kantoor graag wie wij zijn en hoe we te werk gaan. Na het kennismakingsgesprek, helpen je we uiteraard heel graag om je financiële wensen op een efficiënte en overzichtelijke manier ook te realiseren. Wij denken met je mee, zijn realistisch en proberen het vooral zo makkelijk mogelijk te maken. Daarnaast regelen we alles wat met je hypotheek te maken heeft, van begin tot eind. Het is allemaal spannend, maar zeker ook leuk!

REVIEWS

⭐️⭐️⭐️⭐️ Toen ik voor het eerst binnenkwam bij Kooyman hypotheken kreeg ik gelijk een warm welkom. Na het eerste gesprek waren wij er al vrij snel uit dat we verder wilden met Dennis als onze adviseur. Vlak daarna hadden wij een bezichtiging en werd ons bod geaccepteerd! Van begin tot het einde konden wij met al onze vragen bij Kooyman hypotheken terecht. Zelf hadden wij eigenlijk nergens verstand van maar door dit top team is de hypotheek rond en kunnen wij straks lekker genieten in ons eerste eigen huisje. In 1 woord TOP! – Lisa

⭐️⭐️⭐️⭐️ Zeer tevreden over de gehele dienstverlening. Konden altijd met al onze vragen terecht bij Dennis of een van zijn collega’s. Goede prijs-kwaliteit verhouding. – Naomi

⭐️⭐️⭐️⭐️ Dennis neemt de tijd voor je en geeft je echt goed advies en regelt alles van a tot z. - M

Hoe blij word jij van deze mooie woorden? ;-)
Het is altijd leuk om zulke mooie worden te lezen! Tevreden klanten, daar doen we het voor!

Maak hier een afspraak met Dennis of zijn collega's!

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Contact opnemen?

Onze kantoren zijn maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur geopend en op zaterdag bent u van harte welkom in onze vestigingen in Papendrecht en in Sliedrecht van 9.00 tot 16.00 uur.

Ik heb een vraag 0800 - 2022 WhatsApp: 06 - 30 51 36 18

Onze makelaars

EddyVeth Eddy Veth

Register Makelaar / Taxateur

Bekijk ons team
© Kooyman Eigen Huis 2022 MM
Sluiten
Als je onze site gebruikt, accepteer je onze cookies . Sluiten